Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mr & Mrs Tea Gastblog

Waar koop je Matcha? Is een vraag die ik erg vaak krijg. En mijn antwoord is altijd: 'Bij Mr & Mrs Tea'. Met zorg en gedrevenheid runnen Thomas & Bieke hun online shop. In deze gastblog ontdek je meer over hun verhaal.


Wie zijn Mr & Mrs Tea

Wij zijn Thomas & Bieke The en samen hebben we Mr & Mrs Tea opgezet. We importeren de allerbeste kwaliteit matcha thee uit Uji, Japan en verkopen deze aan winkels, horeca en consumenten via www.mrmrstea.nl. Voor ons is matcha de meest bijzondere thee. Na een kopje merkte Bieke dat zij na het drinken van matcha kalm werd, overzicht kreeg en zich ineens heel goed kon concentreren op Thomas. Dit was voor ons allebei een hele leuke verassing! Sindsdien maakt Thomas elke ochtend twee kopjes matcha één voor zichzelf en één voor Bieke. We zijn op zoek gegaan naar de beste kwaliteit matcha en die hebben we gevonden. Dit is Superior Matcha van Mr & Mrs Tea.Superior Matcha van Mr & Mrs Tea

Goede kwaliteit matcha heeft een magische werking op lichaam en geest. Matcha betekent letterlijk gemalen thee. Omdat iedereen zijn gemalen thee matcha mag noemen is het essentieel om echte matcha te herkennen. Lees meer over de 7 kenmerken van goede matcha.

Mr & Mrs Tea's Superior Matcha komt uit Uji in Japan. Dit is de bakermat van matcha en hier wordt de beste kwaliteit matcha ter wereld gemaakt. Onze matcha is van de eerste pluk van vroeg in het voorjaar en dus zeer zuiver. Alleen de jongste en fijnste blaadjes worden geoogst na een beschaduwingsperiode van 2 tot 6 weken. Dit resulteert in hoge kwaliteit, een volle zachte smaak en een hoge dosis gezonde nutriënten.Verkooppunten gezocht

Wij willen het mooiste matcha merk opbouwen. En dat kunnen we het beste samen doen! We zoeken thee-, chocolade-, koffie- en delicatessenwinkels die onze matcha willen opnemen in hun assortiment. Hierbij kunnen wij de verkoop in jouw winkel helpen door productkennis en professioneel beeldmateriaal met je te delen.

Meer weten? Stuur ons een mail: info@mrmrstea.nl

Thomas & Bieke  


Geen opmerkingen