Mogelijk gemaakt door Blogger.

Puur Thee in Gent


Wist je dat bijna al de thee die we gebruiken in het 'Homemade Icetea boek' uit de winkel van Martine De Borger komt? Vandaag stelt Martine haar winkel in een gastblog aan je voor. Puur Thee in hartje van Gent heeft een aanbod van meer dan 180 soorten thee├źn en infusies van biologische teelt.

Bij ons kan je ook terecht voor alle thee-accessoires en advies.

Daarnaast organiseren we workshops op maat met diverse thema’s, zoals icetea, matcha, foodpairing, high tea, thee en yoga, thee-degustaties,… dit voor zowel vrienden- en familiegroepen als verenigingen, serviceclubs en bedrijven.

Voor de horeca zorgen wij voor een mooi afgestemde theekaart met handige tips en accessoires.
Kom de wereld van de thee ontdekken bij Puur Thee, in de winkel of de webshop!

Een thee-moment is een gezellige aangelegenheid waar je met je beste vrienden en geliefden met volle teugen van moet genieten.

Ook voor High Tea kan je bij Puur Thee in Gent terecht. Heerlijke verwennerij met losse biologische thee. Puur Genieten!

Bij Puur Thee kan je een high tea reserveren vanaf 8 personen, zowel op verplaatsing als in de workshopruimte achter de winkel.

Bij deze high tea worden jullie persoonlijk verwend met huisgemaakte vingersandwiches, gevolgd door scones met jam en clotted cream en als afsluiter een assortiment gebakjes.
Hierbij serveren we een passende thee zoals Pai Mu Tan, Oolong thee, Darjeeling, Earl Grey, Sencha,…

Een high tea is een gezellige aangelegenheid waar je met je beste vrienden en geliefden met volle teugen van moet genieten.

Geen opmerkingen