Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sweet Mama CavaDe Theeblog is graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends, uiteraard op gebied van thee, maar we doen vandaag eens gek en laten ons helemaal gaan met icetea en cava. Say What?!! Heel eenvoudig, maar verrassend lekker. 

Mijn hart maakt een sprongetje en mijn lijf vliegt er meteen in. Ik krijg vandaag bezoek en wil mijn gasten eens op een originele manier in de watten leggen. Als je goed naar de foto kijkt, zie je onder de Kitchenaid Cold Brew Coffee Maker - waar ik nu uiteraard een kruiden-fruit infusie in heb gemaakt - hun weerspiegeling... haha.. grappig . Ze kijken een beetje vreemd, maar eens de eerste slok over de lippen gaat, zijn ze niet meer te houden. Mijn geheim?

'Sweet Mama Cava'


Sweet Mama is een blend van kruiden en fruit, een combo van honeybush en appel, gecombineerd met munt, venkel en kaneel.

Aan de slag:


  • Maak een sterke Cold Brew infusie:
  • Neem 12 gram Sweet Mama en schenk hier 500 ml koud Montille water over
  • Laat 8 uurtjes in de koelkast trekken

 

Wat doe je? 

  • Vul 1/3e van je glas met de sterke infusie
  • Schenk bij met cava

Sweet Mama Cava


Nu heb je boeiend en origineel drankje om van te genieten. En het leuke is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor extra inspiratie slaag je het gloednieuwe "Homemade Ice Tea, 50 verrassende recepten" open. Wink Wink. Kies een lekker receptje uit en ga experimenteel aan de slag.

Ook de Cold Brew Maker is handig in gebruik. Je doet je losse thee, vruchten of kruiden er in, schenkt hier water over en enkele uurtjes laten trekken in de ijskast. Als je gaat serveren haal je het zeefje er uit en onmiddellijk serveren is dankzij het kraantje geen probleem. Je hebt dus geen gedoe met over schenken en verliest geen druppel icetea...


Enjoy 💓

Theetips


Aja.. zelf heb ik hard gewerkt aan een reeks theetips. Wil je die gratis ontvangen in je mailbox?
Opsturen dat lekkers😍


Tealove!Geen opmerkingen