Mogelijk gemaakt door Blogger.

Thee pop-up in Mol

Foto: Maarten Caubergh


Het gaat een druk najaar worden, zoveel is zeker. Exact een week geleden is de beslissing genomen, al is het idee al langer aan het borrelen en nu is het ontploft. Ik geef toe, dit is serieus uit de comfortzone en eigenlijk heb ik helemaal geen idee waar ik aan begin. Maar het is maar voor drie maanden, dus veel kan er niet misgaan. Toch? 


Het kriebelt om te ondernemen, zoveel is duidelijk. De theeblog, de workshops, het boek en nu de tijdelijke winkel. Maar dit keer heb ik toch iets meer verantwoordelijkheid. Ik moet voor een aantrekkelijke pop-up zorgen. Zien dat de winkel gevuld is met lekkere thee en leuke spulletjes. Zorgen voor de marketing, het financiële plaatje en nog tal van zaken waar ik niet eens op kan komen nu.

Ik ga de uitdaging aan

Hoe je het ook draait of keert, het gaat een grote verrassing zijn. Het idee van een winkel bleef maar rond spoken in mijn hoofd en op een goede dag, enkele weken geleden, heeft Annemie van Boosting your Business mijn zaadje heel veel water gegeven. En plots is het daar, de beslissing. Weet je, ik kan het me blijven afvragen, hoe het gaat zijn..  dromen van successen of angstig zijn naar mislukkingen. Maar als ik het niet doen, dan weet ik het niet. Dus daarom ga ik de uitdaging aan! 

Station M als werkplek

Ik word bewoner van Station M. en ga op een zeer veilige manier de eerste stappen in deze boeiende uitdaging zetten. Gelukkig krijg ik van alle kanten steun. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geïnvesteerd in de theewereld, krijg ik met zoveel liefde terug. Het voelt fantastisch aan. Ondertussen zijn de eerste bestellingen onderweg en ik kan niet wachten om deze met je te delen. Ook wil ik je graag op de hoogte houden van alles wat ik de komende maanden als ervaring ga beleven. De lach en de traan, maar ook erg veel theenieuwtjes..

Voorsmaakje activiteiten

Er staat alvast een 'Afternoon tea & Tea Etiquette' op 18 november met Sarah van De Verswinkel en Marina van Nieuwemij  en 2x een demo 'Maak je eigen thee'  op 25 november met Anne van NL Thee

Meer details over de winkel, de openingsuren, het assortiment en de workshops volgen binnenkort.

Hope I'll make you smile 💚

Theetips

Aja.. zelf heb ik hard gewerkt aan een reeks theetips. Wil je die gratis ontvangen in je mailbox?
Opsturen dat lekkers😍


Tealove,
9 opmerkingen

 1. Ook via deze weg proficiat! En ik kom zeker eens langs in je pop-up-store!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt geweldig! Ik kom zeker eens langs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je gaat langs komen. Ik kijk er alvast naar uit!

   Verwijderen
 3. Proficiat! Het worden ongetwijfeld fantastische maanden in je pop-up!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Sarah, dank je voor je steun. Kom zeker een keertje langs als je in de buurt bent!

   Verwijderen
 4. Hey Kelly,
  Zo spannend allemaal! Veel succes de komende tijd, ik ga het zeker volgen!
  En je hebt mij (als echte koffiedrinker) nog eens aan de thee gekregen vandaag :p

  groetjes,
  Lana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Lana! Dank je wel voor je steun.. en leuk je gisteren te ontmoeten. Mijn hart maakt een vreugdesprong als ik je laatste zin lees! Toppie!!

   Verwijderen
 5. Hi Kelly,

  Ik ben er zeker van dat je dat supergoed gaat doen. Ik probeer zeker eens binnen te springen.

  Groetjes,
  Ronny

  BeantwoordenVerwijderen