Mogelijk gemaakt door Blogger.

Belgian Food Blog AwardsIedereen op het terras kijkt me afgelopen dinsdag aan wanneer ik loeihard de woorden 'Ik ben genomineerd' uit schreeuw. Zelfs een dansje placeren hoort erbij. Ik trek het me niet aan! Je wordt niet elke dag genomineerd voor de 'Belgian Food Blog Awards'. En nu.. nu heb ik een beetje hulp nodig!

Echt waar! Ik sta nog te trillen op mijn benen. Het is een grote eer hier bij te mogen zijn, want er staan behoorlijk impressionante blogs tussen. Wie had dat gedacht een jaar en enkele maanden geleden?

Maar wat zijn die awards nu en hoe kan je me helpen? 

Belgian Food Blog Awards

Voor de eerste keer wordt dit event in ons land georganiseerd. Bloggers en influencers worden geƫerd voor de inspiratie die ze dagelijks brengen. De prachtige verhalen, foto's en recepten die ze met veel liefde en zorg de wereld in sturen.

En geloof mij. Dit is keihard werken, maar het geeft je zo veel terug. 

Je kan stemmen op volgende categorieƫn:

- Best Food Photography
- Best Baking & Sweets
- Best Newcomer
- Best Healthy
- Best Drinks (de belangrijkste :-))
- Best Overall Food Blog

Hoe steun je mij? 

Ga naar Belgian Food Blog Awards - Categorie 'Best Drinks' - klik 'De Theeblog' aan.

Het is niet mogelijk vooraf de andere blogs te checken, als je klikt telt dit als stem.  

Op 20 oktober word ik, samen met al de andere genomineerden in zaal Lux in Gent heel erg in de watten gelegd. Alleen daarvoor VREUGDEDANS.. whopppaaaaaa!!

Tealove!

1 opmerking