Mogelijk gemaakt door Blogger.

Thee in De Verswinkel

De Verswinkel Mol

Vanaf de eerste ontmoeting heb ik een boon voor Sarah, haar enthousiasme en drive werken aanstekelijk. We ontmoeten begin januari 2016, want samen nemen we deel aan een wedstrijd om een winkel te winnen. Een boeiend traject later wint Sarah de hoofdprijs. De start van een nieuw leven, de start van haar Verswinkel. 


Ongezond eten

Een drukke job, laat thuiskomen, winkels die toe zijn en dan noodgedwongen ongezond eten. Herkenbaar voor velen, zo ook voor Sarah. Deze ergernissen zijn de eerste zaadjes voor haar ondernemersplan, haar passie voor koken maakt het plaatje compleet. Het blijft niet enkel bij het idee om gezonde afhaalmaaltijden te lanceren, het plan groeit en Sarah ontdekt dat samenwerkingen met lokale handelaars ook binnen haar concept past.


Assortiment

Naast verse maaltijden, je hebt steeds de keuze uit een lunchgerecht, twee soepen en drie hoofdmaaltijden, vlees – vis – vegetarisch.  kan je in de winkel ook terecht voor streekproducten, een bulkgamma aan noten, pasta, olie én natuurlijk ook losse thee. 


 

Losse thee

Samen met Sarah heb ik met veel liefde en plezier een geschikt assortiment uitgezocht voor De Verswinkel. Je vindt er de pure theeën (groen, oolong, zwart), maar ook kruiden en vruchteninfusies. Voor iedere smaak wat wils. Ideaal om je theezoektocht te beginnen.

Icetea Workshop

We willen de mensen van Mol en omstreken graag laten kennis maken met thee en zijn mogelijkheden, Daarom organiseren we op 24 augustus een 'Icetea Workshop' klik hier voor meer informatie.  Goed nieuws voor ons, helaas voor andere geïnteresseerden, deze workshop was 1 dag na lancering volzet. Maar niet getreurd, als je deze workshop ook wil volgen, dan organiseren we graag een tweede. Geef gerust een seintje aan Sarah of mezelf. 

Nog een weetje over Sarah en haar winkel

Als jonge ondernemer vindt Sarah dat ze moet meegaan met haar tijd en investeert daarom dagelijks in ecologie. Haar maaltijden kan je afhalen in glazen potten. Je betaalt hiervoor enkele euro's waarborg, maar krijgt deze terug als je de bokalen opnieuw binnen brengt. Voor andere meeneemgerechten zoals yoghurt met granola of koude pasta's investeert ze in biologisch afbreekbare bekers die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook voor thee kan je je eigen blik mee brengen.

Wil je zelf ook 'Vers, bewust & gezond – (h)eerlijk lokaal' bezoek dan zeker eens 'DeVerswinkel', Statiestraat 44 in Mol. 


Theetips

A ja.. zelf heb ik hard gewerkt aan een reeks theetips. Wil je die gratis ontvangen in je mailbox? Opsturen dat lekkers😍


Tealove!


Geen opmerkingen