Mogelijk gemaakt door Blogger.

Matcha Workshop
Matcha, je hebt er al vaak van gehoord en wil het nu wel eens een keertje proeven? Of je bent helemaal gek van Matcha en wil tot in detail weten wat je eigenlijk drinkt. De Theeblog, Joy of Matcha en Zelfgemaakt Hasselt hebben de handen in elkaar geslagen en presenteren een Matcha workshop. Kom jij ook?


 

Als theesommelier en – blogger vind ik het belangrijk mensen te inspireren met thee. Door mijn wekelijkse blog, maar ook door het geven van workshops. Omdat er steeds meer vraag naar komt heb ik een sessie uitgewerkt waar Matcha centraal in staat.

In deze inspirerende voormiddag ontdek je  wat Matcha is, waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Je ervaart de stimulerende effecten en komt te weten waarom deze groene poederthee zo populair is. Ondertussen ontdek je het verschil met andere groene thee├źn.
 
Je gaat op ontdekkingsreis in een gouden groene wereld. Je start bij een traditioneel kopje Matcha, maar leert ook Matcha Latte en verschillende IceTea's maken. Tussendoor smul je van lekkers.De workshop duurt een kleine twee uurtjes en je investering bedraagt 39 euro *
* Bamboe klopper en lepel twv 19,98 euro inbegrepen.
In de syllabus kan je alles nalezen.
Wanneer? Zondag 16 juli 2017, vanaf 10.00 u tot +/- 12.00 u

Waar ? Zelfgemaakt Hasselt, Paalsteenstraat 140, 3500 Hasselt

http://zelfgemaakthasselt.be/

Je kan inschrijven:
- telefonisch op 0488 01 45 54
- via mail:  contact@zelfgemaakthasselt.be en dit ten laatste op 9 juli 2017
Je inschrijving is pas definitief na betaling. Dit kan contant in de winkel of via overschrijving op BE54 0017 7702 0697 van ZELFGEMAAKT met als mededeling: je naam, de workshop en de datum.

Geen opmerkingen