Mogelijk gemaakt door Blogger.

Draag jij ook theezakjes?
Reed Slater, kunstenaar uit Brooklyn - New York, maakt wel zeer unieke kunst met thee. Hij laat de zakjes eerst trekken in warm water en plaatst ze daarna op aquarelpapier om zo complexe designs te ontwikkelen. Nadat hij de levendige patronen fotografeert, print hij ze op een unieke stof die hij vervolgens in sjaals en sarongs omtovert. 

Reed houdt van het idee dat er overal schoonheid is, zelfs op onverwachte plaatsen. Voor zijn sjaals gebruikt hij hoge kwaliteitsstoffen, een mix van bamboe en katoen. "Bamboe is snel groeiend en hernieuwbaar" zegt hij " en dat is goed voor de planeet." De stof is gedrukt, genaaid en omgezoomd in Manhattan.Slater heeft 'Industrial Design' in Pratt Institute's School of Art en 'Design' in Clinton Hill gestudeerd. In 2012 richt hij zijn bedrijf 'Teascarf Brooklyn' op. Momenteel loopt er een Kickstarter campagne doorheen heel de maand mei om een gelimiteerde editie van zes van zijn designs te produceren.

Kijk je even naar het Teascarf Brooklyn filmpje om meer te weten te komen? 

Ik deel deze campagne omdat iedereen op zijn eigen bijzondere manier met thee kan omgaan, er zijn eindeloze mogelijkheden. Thee is opmerkelijk en dat is fameus formifantastisch!!!!

Tealove,Geen opmerkingen