Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gek op Sama Doyo?Ben je helemaal gek van thee en wil je de ontwikkeling in je kop van begin tot einde volgen?  Stel je soms de vraag - Wat doet water met je thee én wat doet thee met je water? -  En wil je bovendien hip en trendy? Wel verbaas dan  jezelf én je gasten met High-end Tea Glassware. Deze unieke Sama Doyo is nog maar zeer recent verkrijgbaar. En ik mag hem testen voor je. 

Het is tijdens haar reis in Bali dat Sofie Vercauteren verliefd wordt op Sama Doyo. Nee, geen onweerstaanbare bruin gespierde exotische liefde, maar een prachtig met bamboe afgewerkt glazen theeservies.

Eenmaal thuis begint het vuur te branden. Weken gaan voorbij en het verlangen wordt steeds groter. Na veel wikken en wegen neemt Sofie de beslissing. Ze plaatst een eerste bestelling en wordt importeur. Een wijze beslissing zo blijkt. Want de vraag naar dit voortreffelijk servies is groot.


Sama Doyo Glazen Tas Tearista

Praktisch


In het assortiment vind je acht verschillende stuks van theekop naar thee- en waterkan. Gemaakt  van hoogwaardig boroscilicaat glas dat uitstekend bestand is tegen hitte. Door de glazen filter blijft de beste smaak van de theeblaadjes behouden, want een metalen filter durft al eens voor smaakverandering zorgen. Bovendien is de filter ruim genoeg zodat je thee voldoende ruimte krijgt om te ontplooien.

Het bamboe deksel geeft de finishing touch, erg mooi om te zien en praktisch in gebruik. De onderkant van het deksel is afgewerkt met roest vrij staal (RVS), hier kan je de filter opzetten wanneer je thee voldoende getrokken heeft. Ook de geur van de blaadjes wordt door het RVS niet opgenomen in de bamboe.


Sama Doyo Glazen Kan Tearista

Classy


Thee drinken wordt met dit servies naar een heel ander niveau getild. Vorm en afwerking geven onmiddellijk een classy gevoel en door het glas zie je de evolutie van je theeblad en het kleuren van je water. Je zou denken, ik haal het enkel bij hoog bezoek naar boven, maar waarom zou je jezelf hier niet dagelijks mee verwennen? YOLO 😍


Meer info?


Ben je net als ik helemaal gek van Sama Doyo? Eén adres → www.tearista.be

In de hoop te inspireren,

Tealove!
* Deze blog bevat producten die ik van het bedrijf gekregen heb.Geen opmerkingen