Mogelijk gemaakt door Blogger.

Reglement ParTea 15 feb 2017

Reglement ParTea 15 feb 2017


 

Artikel 1

De Theeblog vertegenwoordigd door Kelly Meeus organiseert een Online Theeworkshop / ParTea met gekoppelde wedstrijd op Facebook op 15 februari 2017 van 10u tem 16u.

Artikel 2

De inzet van de wedstrijd bestaat uit het winnen van verschillende prijzen. In totaal worden er 6 prijzen weg geschonken. Waarvan het geschenk van 11u via mail verzonden wordt en de prijs van 12u, 14u, 16u persoonlijk naar de winnaar wordt verzonden. De prijs van 10u, 13u en 15u is een theeworkshop van 90minuten. Deze workshop zal doorgaan voor de winnaar en 4 vrienden, in de gemeente Beringen, te België. Indien u de winnaar bent, krijgt u, na het maken van de afspraak tijdig het adres door gestuurd. De prijzen zijn niet ruilbaar voor baar geld. 

Artikel 3

De Theeblog zal op 15 februari 2017 foto's en filmpjes online posten op de facebookpagina van De Theeblog. Met de vraag om reacties, taggen van vrienden, of het invullen van gegevens. Dit telt, afhankelijk van welke vraag gesteld wordt, als enige geldige reden om deel te nemen aan deze wedstrijd. 

Artikel 4

Uit de  personen die op 15/16/17 februari 2017 gereageerd hebben met reacties en het taggen van vrienden, wordt voor elk uur (10u - 12u - 13u - 14u - 15u - 16u) een winnaar gekozen. Door te reageren op de wedstrijdvraag, verklaart de deelnemer zich akkoord met dit reglement. Er kan slechts één winnaar zijn per wedstrijd. Elk individu (facebookaccount) kan meerdere keren reageren.

Artikel 5

Op 18 februari worden de winnaars bekend gemaakt op de De Theeblog Facebookpagina waarna de winnaar zelf contact opneemt via kellymeeus@hotmail.com voor het ontvangen van zijn of haar prijs. Kelly Meeus behoudt zich het recht de prijzen te versturen binnen een redelijke tijdspanne haalbaar voor Kelly Meeus De Theeblog. 

Artikel 6

Kelly Meeus De Theeblog behoudt zich het recht voor deze wedstrijd te onderbreken, uit te stellen, aan te passen of te annuleren, indien daartoe dwingende redenen bestaan. Kelly Meeus kan in dergelijke situaties niet aansprakelijk worden gesteld. 

Artikel 7

Dit wedstrijdreglement wordt ter inzage online geplaatst op www.detheeblog.be  Het loutere feit deel te nemen aan deze wedstrijd houdt in dat men het huidig wedstrijdreglement zonder het minste voorbehoud aanvaardt. 


Geen opmerkingen