Mogelijk gemaakt door Blogger.

Papierdesign & Thee

Foto: Steam Waverz


De stroom blijft komen, jeeujhh!! Ze wandelen één voor één het leven van 'De Theeblog' binnen. Creatievelingen met ambitie. Vandaag krijg je een tip om je thee op een originele manier te presenteren. De vindingrijkheid van Angeliek Caelen, Straffe Madam bij Steam Waverz, brengt design op je kop.

Nodig een aantal vriendinnen uit en tover een glimlach op hun gezicht. Daar denk ik spontaan aan als ik de verschillende samples in ontvangst mag nemen. Ik word even stil als ik de kunstwerkjes aanschouw en vraag me af wie de dame achter dit design is. 

Angeliek Calen heeft dit product ontworpen, omdat ze iemand op een unieke manier wilde bedanken. Door haar studies in de schilder- en tekenkunst is Steam Waverz geboren. Haar collectie wordt succesvol onthaald en ze is bezig met een uitbreiding van meerdere prachtige blikvangers.

Foto: Steam Waverz

Het papieren design is erg gemakkelijk te gebruiken. Je neemt je hete kop thee of elke andere warme drank en plaats je favoriet horizontaal over je tas. De stoom van je warme drankje brengt de figuurtjes tot leven. Wachtend op je drank die afkoelt, houdt dit kleurrijke design de fladder in het moment. Een verrassende belevenis. Je hoeft deze hebbedingen na gebruik niet weg te gooien, even droog deppen en je kan er later opnieuw van genieten.

Het is een blikvanger op je thee, een topper om bij weg te dromen. Ja, ze zijn mooi en uniek, stuk voor stuk! én ze zullen je vooral veel Oehhss en Aahhss bezorgen. Dus heren, mag het een tip zijn voor Valentijn. De dag der geliefden komt dichterbij, wat denk je van een zoenend koppeltje in papieren design? Ga snel kijken op Steam Waverz, het zal verrassen. 

Ah ja.. heb zelf ook wat foto's genomen.. Maar durf ze niet zo goed te posten, allé kom, ik doe het toch.. :-) Hihi


Btw.. Kom je al naar mijn gratis online workshop?

Tea you later!
Ps: Het product is gekregen, maar dit is geen betalende post. Ik heb gewoon een zwak voor ondernemende vrouwen en thee. Tealove!


Geen opmerkingen