Mogelijk gemaakt door Blogger.

Online Thee Workshop Par-Tea


Wil je meer weten over thee en heb je zin in extra tips? Ben je benieuwd naar wat het verschil is tussen groene en zwarte blaadjes? Heb je wel eens van oolong en post gefermenteerde thee gehoord, maar ben je niet zeker wat het juist is? En wil je leren hoe je je thee op een Westerse, maar ook een Oosterse manier kan zetten? Wel, kom op 15 februari naar de Online theeworkshop. Het is bovendien helemaal gratis.


Het is hoog tijd voor een ONLINE feestje!! Wie viert er mee op 15 februari met online slingers en veel thee? Op deze dag blaas ik 37 kaarsjes uit...Omdat ik fan ben van verjaardagsfeestjes wil ik dit jaar een online workshop ParTea geven.

Maar wat is een feestje zonder uitbundige mensen? Daarom nodig ik iedereen uit om op 15 februari mee te komen vieren. Online.

Wat staat er zoal op de planning?

Ik hou enorm van cadeau's, zowel om te krijgen als om te geven. Omdat ik deze dag helemaal compleet wil hebben ga ik ook cadeau's aan jullie geven.. en dat zelfs elk uur van de dag!!
Ik ga antwoorden op al je thee-vragen en er worden goodiebags uitgedeeld voor alle aanwezigen en dat allemaal DIGITAAL. Tof eh ;-)

Wil jij er zeker bij zijn? Kom dan online mee feesten en laten we samen mijn verjaardag vieren! Laat je zoals bij een "echt" feestje even weten of je erbij zal zijn. Er wordt een extra winnaar gekozen uit de mensen die op 'aanwezig' staan.

Hoe meer zielen hoe meer feest-vreugde dus share if you care en nodig ook jouw vrienden uit ...

Met deze link ga je rechtstreeks naar het event op de Facebook pagina van De Theeblog.
Zo moet je er helemaal niet meer aan denken en word je de dag zelf ervan op de hoogte gebracht. Bovendien kan je de filmpjes later ook nog bekijken. So, No Worries als je er niet op het juiste moment bij kan zijn. 

Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in en ben volop bezig met de voorbereiding. 

TeaLove!Geen opmerkingen