Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fijne Kerst en Giveaway!


Lieve, lieve mensen. Theeliefhebbers en bijna theeliefhebbers. Op de middag voor zulk feestweekend wil ik je laten genieten van deze mooie woorden.


Zelf heb ik ze ook aangekregen op een mooie kerstkaart een aantal dagen geleden en ik kan het niet laten om deze met je te delen.

Dank voor de steun


Het einde van het jaar komt er aan en dit is steeds een periode om te bezinnen. Daarom wil ik je eerst en vooral 12.568 x bedanken voor het lezen van mijn blogjes. Ook dank aan de mensen die ik in 2016 heb mogen inspireren en die geprikkeld zijn om toch eens thee te proberen. De afgelopen maanden zijn erg intens geweest.. maar het geeft zoveel energie. Ik kan alleen maar doorgaan!

2017


In 2017 staat er heel wat op het programma. De planning van de theeworkshops is aan het groeien, van zodra deze op punt staat zal ik hem hier vertonen. 

Marktjes en beursjes kunnen niet ontbreken en vanaf maart 2017 zal  ik op de woensdagmarkt van Beringen staan met thee en accessoires, maar ook om mijn workshops te promoten. Hier en daar zal je me ook op een leuke weekendbeurs kunnen vinden. Verder, ben ik nog op zoek naar een tof pop-up concept, dus.. bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten 😍
En er zitten nog een paar toffe zaken in de pijplijn, waar ik nu nog niets over kan zeggen.. But it will be SporTEA.. yihaaaaaaaaaaa!

Ik zal zeker aanwezig zijn op de finale van The Dutch Tea Championship, waar ik ga supporteren voor Jozefien en als vrijwilliger kan je me ook vinden op het Dutch Teafestival

Mijn grote droom voor volgend jaar is te kunnen starten in het tweede jaar van de doorgedreven opleiding voor Theesommelier, "Tea & Food". Wil je echt de kneepjes van het vak leren? Contacteer dan zeker Robin, van The Flemish Tea Academy , hij is dé beste leermeester. 

Verder staat nog op de planning.. het mooiste theeservies dankzij Sofie van Tearista.. hier even een preview.. maar er is meer!

Give Away


Om je te bedanken voor je steun, geef ik een lekkere kerst theepakket wegEen zakje met theefilters, een gouden theeblik en een zakje met 100 gram vruchteninfusie.
Appel, Vlierbessn, Rode Biet, Hibiscus, Bramen, Zwarte bessen, Frambozen, Braamblad, Aardbei, Rode bes, Aroma. Mijn best verkochte 'thee' dit jaar en het laatste zakje in mijn bezit.
Wil je dit winnen? Deel dan gewoon mijn bericht op facebook en ik zal je contacteren op de laatste dag van 2016. 

Fijne kerst 


Tea You later!

Liefs,Ps: Heb je mijn ebook al? Kijk snel op www.detheeblog.be
Geen opmerkingen