Mogelijk gemaakt door Blogger.

Thee inspiratie in het Ecocentrum te Mol

Welk water je gebruikt is belangrijk.

 Op zondag 4 september konden bezoekers van het Ecocentrum genieten van een heuse theeworkshop. Onder leiding van.. mezelf :-) werden de mensen wegwijs gemaakt in deze boeiende wereld. De vele oh's en ah's , daar doe ik het voor! Thee warm of koud. Het kwam allemaal aan bod...

Er was deze zomer vanalles te doen op de Postelsesteenweg 71 in Mol. Met de mooie naam ' Zomer van het Ecocentrum' hebben ze jong en oud verwend met allerlei boeiende activiteiten. En op 4 september was het mijn beurt. Het Ecocentrum is hip en dat mag iedereen van mij weten. Een echte aanrader om eens naartoe te gaan. Mijn aandacht hebben ze in ieder geval getrokken.Het was voor mij 4 september wel even spannend. Omdat ik geen idee had hoeveel mensen aanwezig zouden zijn, had ik erg veel spullen mee gebracht. Een workshop geven is net als op reis gaan, je neemt gewoon teveel mee. Maar uiteindelijk wil je toch dat iedereen thee kan proeven. Ik geloof dat ik in totaal een 30 tal mensen, verdeeld over 3 workshops, heb mogen inspireren. En de jongste was 5. Zo schattig om te zien. Toen zijn mama hem kwam halen om naar huis te vertrekken, - hij genoot van zijn witte thee - was hij liever blijven zitten. :-)


Tijdens een workshop komen mensen meer te weten over wat thee nu eigenlijk is. De verschillende theeklassen, de herkomst, de manier van produceren, maar ook tips over hoe thee te zetten en welk water te gebruiken, komen aan bod. Ik laat je zien hoe je thee op een Westerse wijze, maar ook op een Oosterse wijze zet. En ik durf experimenteren, dan zet ik thee op een manier die je nog nooit gezien hebt. En geloof me, als je dit thuis voor je gasten doet, dan ga je scoren.

Inspiratie over warme thee

Inspiratie over Ice Tea
Ik zie alleen maar blije gezichten. Mensen leren iets bij, op een ongedwongen manier, en met deze tips kunnen ze thuis zelf aan de slag. Ik heb na de workshops leuke foto's ontvangen van te gekke thee experimenten. That makes me happy!

Wil je zelf ook een workshop organiseren? Voor een TEAmbuilding of in je bedrijf? Of gewoon een gezellige avond onder vrienden en vriendinnen? Laat me dan gerust een mailtje. Je kan me bereiken via contact.

Tea You Later!

Liefs,
Kelly

Geen opmerkingen