Mogelijk gemaakt door Blogger.

De Koffiekamer in Geel


Vandaag wil ik Elke aan jullie voorstellen. Elke is een straffe madam die onlangs 'De Koffiekamer' op de Pas 225 in Geel geopend heeft. Je kan er terecht voor een heerlijke koffie of een lekker kopje thee én deze creatieve dame tovert smakelijke lunches of heerlijk gebak op je bord. En ik vind deze plek heel bijzonder..

Zij die me al wat langer kennen, weten dat ik ondernemerskriebels heb. Al een tijdje. Veel ideeën, maar nooit goed weten wat. Een tijd terug was ik één van de tien geselecteerden van 'Win een Winkel' Mol, hierdoor heb ik een business en financieel plan kunnen uitwerken voor het opstarten van een theewinkel. Maar op het laatste sloeg de paniek toe en heb ik beslist niet door te zetten. Het financiële plaatje was me te zwaar. Daarom heb ik zoveel bewondering voor dames die de stap wel zetten. En Elke is daar één van! Geboren uit een ondernemersfamilie durft Elke volledig voor haar droom te gaan en als mama weet ze dit te combineren met de zorg voor haar twee kinderen. 


Waarom is deze plaats nu zo bijzonder voor mij? Ik ga jullie een klein geheim verklappen. Ik heb vaak aan het pand gestaan waar Elke nu haar Koffiekamer heeft. Zeven keer zelfs!?! Ging ik met mijn fiets wat rondrijden, om daar te stoppen en weg te mijmeren in verbeelding. Ik zag mezelf hier spannende theeworkshops geven en mensen verwennen met lekkers uit het Oosten.

Toen ik zag dat de locatie verkocht was, had ik een gevoel van spijt. De maanden die volgden was ik nieuwsgierig naar wie zijn droom hier zou beginnen. En toen de zaak eenmaal open was, heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken. Ik ben mezelf gaan voorstellen.Theeworkshop

Het resultaat daarvan is de we op 9 september een theeworkshop organiseren. Een avond vol boeiende tips, interessante weetjes en lekkere thee proeven. En ja.. er is nog plaats. Dus als je graag wil ontdekken wat thee eigenlijk is, verschillende manieren van brouwen wil leren kennen en wil weten waarom het juiste water belangrijk is. Dan willen we je graag ontmoeten.

Met deze link kom je op een pagina met meer informatie.

En zo komt mijn droom toch een beetje uit op de Pas in Geel. Hoera voor Thee!

Hebben jullie ook dromen, groot of klein? 

Tea You Later,

Liefs,
Kelly

2 opmerkingen

  1. En het was een super gezellige leerrijke workshop!! Ik heb veel nieuws geleerd en lekkers geproefd ;)

    BeantwoordenVerwijderen