Mogelijk gemaakt door Blogger.

Matcha PowershakeIk ben op dit moment helemaal in de ban van Matcha en ook van smoothies. Dus waarom de twee eens niet combineren tot een lekker geheel. Power op zondagmorgen.. Here I come!

Onlangs was ik in Amsterdam en proefde er in een leuke theezaak voor het eerst een Matcha Latte. Ik had er al veel over gehoord, maar had het nog nooit gedronken. Het is altijd spannend om zulke drankjes te ontdekken.. en er achteraf je eigen variatie op te maken. En daarom krijg ik het in mijn hoofd om een heerlijke Matcha smoothie te maken met de ingrediƫnten die ik nog in huis heb.Dit is Amsterdam. Helemaal doorgeregend na een wandeling van 3 km, want mijn lief zegt: " Wij zijn sportief en nemen geen tram. Ook niet als het regent." Ik heb de Matcha Latte dan dus met veel smaak op gedronken. 

Maar ondertussen zijn we een week verder en is het officieel een hittegolf.. hoog tijd om zelf aan de slag te gaan.

Wat heb ik in huis: 

- Matcha
- Kokosmelk
- Banaan
- Peer
- Avocado 
- Walnoten
- Yoghurt
- Pure Chocolade (heb me laten wijsmaken dat een stukje per dag gezond zou zijn, als chocoholic geloof ik dit)

Wat doe ik:

- Matcha loskloppen in beetje koude kokosmelk.
- Alles in de blender

Dit eet ik:


Heerlijk, vol, romig, lekkere matcha smaak, maar ook de chocolade proef ik heerlijk door. Een heuse maaltijd. Ik voel vrij snel de effecten van de groene thee opkomen. Ik krijg daar altijd een kick van en voel de energie stromen. Artikel schrijven, afwas doen, was ophangen. Ik wil alles tegelijk doen. Yeeejh.. Powershake werkt! Vol gevoel in maag blijft ook. Geen zin in tussendoortjes!

Aanrader!!

Wie gaat dit ook proberen?

Tea You Later!

Liefs,

Kelly

2 opmerkingen

  1. Zeer tof! Ik wist helemaal niet dat je zomaar alles in de matcha smoothie kon mixen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist dat ook niet, ik heb dat gewoon geprobeerd.. :-) en het is een verbluffend lekker resultaat!

      Verwijderen