Mogelijk gemaakt door Blogger.

#goedgevoelicetea wedstrijdHet is je deze week wel opgevallen dat er een prachtig 'Homemade Icetea' receptenboek op de markt is verschenen. Samen met Sofie Vercauteren en de mensen van 'Goed Gevoel' hebben we alles op alles gezet om dit boek tijdig klaar te krijgen. En het is gelukt! Vanaf nu drink jij ook de beste icetea, want de lekkerste drankjes.. die maak je zelf!! Alles begint bij een droom, zo ook dit boek. Na een jaar van proeven, testen en toch ook hier en daar wat schrappen, stellen we met trots ons eerste Homemade Icetea receptenboek voor. Het boek staat boordevol gemakkelijk te bereiden, verfrissende en creatieve icetea's. Gedaan met gesuikerde drankjes, vanaf nu maak jij je eigen gezonde alternatieven.
  
Je gaat zeker je smaak en goesting vinden in dit receptenboek. Er wordt gewerkt met pure theeën, maar ook met kruiden - en vruchteninfusies én gepimpt water.  Je maakt kennis met verschillende manieren om ijsthee te bereiden, cold - hot of shock brew. Het is echt zeer gemakkelijk allemaal. Je gaat versteld staan!  #pinkypromise

Maar er is meer!

Goed Gevoel heeft een zalige wedstrijd bedacht!

Maak een Homemade Icetea. Neem hier een mooie foto van en tag met #goedgevoelicetea op Instagram. Wie weet ontvang jij wel een leuke prijs op het einde van de zomer!


Neem alvast een kijkje op #goedgevoelicetea

Gaan we er samen voor?

Tealove!
Geen opmerkingen