Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn gastblog op Cuberdon & MacaronIk kan er geen genoeg van krijgen! Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren met meer thee. En er zijn andere blogs die dit oppikken. Cuberdon & Macaron bijvoorbeeld. Een blog over eten, eten maken en alles wat met eten te maken heeft. En thee hoort daar bij. <3 I'm so lucky!

In een eerste gastblog heb ik geschreven over de mogelijkheden met thee en dat zijn er nogal wat. Ik heb daar veel leuke reacties op ontvangen. Ook Anniek heeft me gevraagd of ik meerdere blogs over dit onderwerp kan verzorgen. En dat gaan we dan ook doen!

Nummer 1:Gastblog over helemaal andere theeIn mijn doel naar meer thee en leuke inspiratie heb ik hier op toegezegd en zal ik op regelmatige basis meer toffe thee blogs neerpennen.

Nummer 2:
Gastblog van thee en het juiste water


Uiteraard zal ik je op de hoogte houden van het verdere verloop van dit avontuur.

Have fun reading!

Liefs,


Geen opmerkingen