Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tea Movie: Deze week op het web N°1In de rubriek 'Tea Movie: Deze week op het web' zal ik de eerste en de derde zondag van de maand steeds een leuk thee filmpje op mijn blog posten. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik. Dus neem je favoriete thee bij de hand, leun achterover en laat je verrassen.Deze week wil ik 'Be Your Tea' in de kijker zetten. Een nieuw theemerk dat met veel zorg hun lekkere theeën uitkiest. In een vorig artikel lees je mijn review over hun Ancient Wild Tree.

In dit filmpje laat Jozefien je zien hoe je thee kan zetten met een tea brewer.Ben je zelf ook een leuk filmpje over thee tegen gekomen? Of heb je zelf een tof filmpje gemaakt? Laat het me dan zeker weten. Dit kan je door hier contact met me te nemen.

Liefs,

Kelly

Geen opmerkingen