Mogelijk gemaakt door Blogger.

Top 3 Thee in Antwerpen Café Couture (Deel1)Weken heb ik naar dit moment uit gekeken. Wat is er leuker dan je dag te delen met mensen met dezelfde passie. Thee!

Een dagje theewinkels bezoeken in Antwerpen.De tijd vliegt, er staan er 7 op het programma, we hebben er slechts 5 kunnen bezoeken. Maar dat is niet erg! Moeten we gewoon opnieuw afspreken. Maar gaat dat lukken, want we maken ook plannen voor Brussel, Parijs en Londen!?!

Heel erg spannend allemaal.. maar dat was vandaag ook!

In deze blogreeks geef ik mijn top 3, in willekeurige volgorde. Later vertel ik je waarom. 

For now.. Let's go!

We starten onze dag in Café Couture, een premium thee - en koffiezaak die gekend is om
zijn kwalitatief hoogstaande blends. We ontmoeten er Ken, een man met passie voor zijn product. We worden warm onthaald en voelen onmiddellijk een connectie.

Bij Café Couture staat een gezonde levensstijl centraal, ze maken hun eigen blends en het is hun doel mensen te helpen een balans te vinden in hun hectische levensstijl.

Geniet je even mee?


Hopland 57, Antwerpen

Matcha Hoekje
 Café Couture heeft de keuze gemaakt zich te richten op blends. Groen, zwart, fruit, kruiden, superfood. Voor ieder wat wils, keuze te over. Naast hun thee hebben ze ook nog een mooie collectie accessoires, koffie en zelfs een kledinglijn.

Alles is mooi en netjes gepresenteerd. Er wordt met zorg gewerkt! Vind je de verpakking van de thee ook zo leuk?

Overheerlijke IceTea
  
Ik :-)


Op de foto naast me staat Sofie, Natasja stel ik later aan jullie voor :-) 


We genieten van een overheerlijke Ginger Freshness. Een IceTea met citroengras, gember, zoethout en tal van specerijen. 

Goh-hoh, de eerste winkel is alvast een schot in de roos. Helaas kunnen we maar één IceTea proeven, want ook de andere winkels lonken. Ik geloof echter dat dit slechts een tipje van de sluier is en ben ervan overtuigd dat Café Couture nog veel meer in zijn mars heeft. Maar dat laat ik je lekker zelf ontdekken..

Wij gaan verder naar Azumaya

Maar eerst nog even een vraagje.. Zijn jullie al in deze theezaak geweest? 

Liefs!
Kelly


Geen opmerkingen