Mogelijk gemaakt door Blogger.
Hoi hoi.. het is je ook wel opgevallen dat er al geruime tijd geen nieuwe blogs meer op deze website verschijnen. Klopt helemaal en ik leg je ook uit waarom.


Ik heb me lange tijd met hart en ziel ingezet voor 'De Theeblog', het heeft mijn leven gewijzigd en heb er veel positieve herinneringen en vriendschappen aan over gehouden. Ik raad dan ook iedereen aan om met bloggen - privé of professioneel - te starten.

Op 26 juni 2019 is mijn allergrootste droom uitgekomen en ben ik trotse mama geworden van een mooi-lief-wonderschoon ventje, onze Dex.

De tijd is maanden blijven stilstaan en ik wilde mijn energie alleen maar in mijn gezin gebruiken, dus het geven van theeworkshops en het bloggen over thee werd aan de kant geschoven.

Natuurlijk ben ik na enkele maanden terug beginnen werken, als in een job - voor een werkgever en in bijberoep - als voor mezelf - het geven van trainingen in Sociale Media. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik doorgeven.

Ik heb ontdekt dat dat het liefst is wat ik doe. Trainingen geven. Of dat nu thee of Instagram is. Ik wil mensen inspireren en meenemen naar plaatsen vol verwondering.

Omdat een combi gezin - werk - bijberoep niet haalbaar is voor mij. Heb ik beslist om mezelf voorrang te geven op een werkgever en de sprong in het ondernemerschap te wagen. Als trainer ga ik mezelf het komende jaar bewijzen. Lukt het niet, dan komt er heus wel iets anders op mijn pad. Maar ik heb geloof en vertrouwen en ben er zeker van dat het gaat lukken. Ondanks al een mooie tegenslag die me in de eerste maand al overkomen is.

Maar hoofd recht, schouder achteruit en neus omhoog, of zoiets... dit komt in orde.

Heb je je al die tijd afgevraagd waar ik gebleven ben, dan heb je nu een idee. Wil je weten waar - buiten mijn gezin - mijn energie nu naartoe gaat ---------- Sprankel Online

En natuurlijk blijf ik nog theeworkshops geven.. maar vraag het me even, dan laat ik zien waar je ze kan vinden.

Tealove!

1 opmerking

  1. Sports Betting 1xBet Korean Online Sports Betting, BONUS
    Sports Betting 1xBet Korean Online deccasino Sports Betting, BONUS CODE, INCL. Valid for 1xbet Sports Betting 1xbet. Best งานออนไลน์ Bonus for 1XBet South Korea Online 1xBet

    BeantwoordenVerwijderen