Mogelijk gemaakt door Blogger.

Thee in het Kleinste Huis van Amsterdam

 
Ga je binnenkort naar Amsterdam en wil je een kopje thee drinken op een zeer unieke locatie? In Het Kleinste Huisje in de Oude Hoogstraat, breng je gezellige momenten door op een oppervlakte van slechts 9m2 ! En.. ze hebben veel thee!

Romantisch weekend, beetje rondlopen en bemerken, dat staat alvast op de planning. En wat voor  ontdekking. We stuiten heel toevallig op dit uber gezellige winkeltje. Mijn hart maakt alvast een sprong wanneer ik het bord voor de deur zie staan. Maar eens de deur open. Pure magie.

The Smallest House in Amsterdam


Dit huis is met zijn 2,02 breed en 5 meter diep meteen ook de kleinste theewinkel van Amsterdam. En hoe zou dat voor de rest van Nederland en België zijn?  Op het gelijkvloers bieden ze een mooi assortiment aan verse theeën, accessoires en theeservies aan. En op de eerste verdieping kan je even uitrusten na een dagje wandelen in deze mooie hoofdstad.
Het retro decor in de theekamer werkt aanstekelijk en ik voel me een pop in een poppenhuis. Volgende keer pas ik mijn kledingstijl aan. Als je daar het enthousiasme van de eigenaar en de lekkere theeën bij voegt, dan kan je dag  gewoon niet meer stuk.

Op bezoek in het Kleinste Huis van Amsterdam

Joh.. zo gezellig.. dat flitst door mijn gedachten als ik terug denk aan deze uitstap. Ik kijk uit naar een lunch in deze theekamer en noteer dit op mijn verlanglijstje. Voor een hapje en een tapje moet je natuurlijk wel reserveren. Want met maar 5 zitplaatsen kan het hier snel heel druk worden.

Ons bezoek dateert al van enkele maanden geleden en toen vertelde de eigenaar over een uitbreiding. Jaja.. je kan nog een verdieping hoger. Ik weet niet of dat ondertussen al geregeld is. Hoog tijd om eens terug te gaan zeker 😍

Ben je hier zelf ook al eens geweest? Of wil je zelf de sfeer eens opsnuiven? Laat me dan zeker weten of deze zaak ook in jouw smaak valt. En ken je zelf ook een superformitastisch theehuis.. ook delen.. want daar wil ik zeker naartoe!

Voor nu.. prettige avond en

Tea you Later!Ps: Heb je mijn gratis Ebook al? Kijk snel op www.detheeblog.be

2 opmerkingen

 1. Niels maakt altijd zijn taartjes zelf en heeft prachtige theesoorten die je niet zo snel ergens anders kunt krijgen. Het is gezellig en je wordt met warmte en charme omringd, doen dus.
  Erg leuk bij mij om de hoek na mijn carrière als logo ontwerper en galerie houder voor Belgische kunstenaars schilder ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Ton, je maakt me helemaal jaloers... :-D :-D Ik wil daar ook om de hoek wonen..

   Verwijderen