Mogelijk gemaakt door Blogger.

Homemade yoghurt met jasmijnthee


In de keuken van Lisa is deze week volop geƫxperimenteerd. Het resultaat is een huisgemaakte yoghurt waarin jasmijnthee verwerkt is. Doet dat jou ook watertanden?


Je kent Lisa nog wel, kanjer met passie voor thee! En eens deze liefde voor thee door je aderen stroomt, geen weg terug.

Je kan specifieke smaken en aroma's laten terug komen in gerechten klein of groot. Koken met thee wint aan populariteit, hoog tijd om zelf aan de slag te gaan.

Ontdekken en Experimenteren 

in

#dekeukenvanlisa


Wat heb je nodig?

- een yoghurtmaker
- 500 ml volle melk
- 75 gr natuuryoghurt
- 50 gr melkpoeder
- 25 gr zoete gecondenseerde melk
- 2 eetlepels jasmijnthee (de blaadjes)

Wat doe je?

- verwarm de melk tot deze lauw is
- neem melk van vuur en voeg de eetlepels jasmijnthee toe
- laat een dikke tien minuten trekken
- zeef melk en thee 
- voeg de overige ingrediƫnten toe
- meng alles tot mooi glad
- verdeel in potjes en zet in yoghurtmaker
- laat 8 uur trekken
- zet nadien alles in de ijskast
en
- smullen maar 

Ben je fan van Lisa? Dan kan je altijd gaan snuisteren op haar Facebook pagina..


Koken jullie zelf ook al met thee? dan mag je altijd je receptje door sturen.. looking forward!

Tea you later!

Liefs,








Heb je mijn gratis Ebook al? www.detheeblog.be

Ps: de inspiratie voor dit gerechtje komt uit De Yoghurtmaker.. yammie

Geen opmerkingen